← НАЗАД НА БОЗА

Не градете ѕидови, туку размислете за супер кул паравани!

Не градете ѕидови, туку размислете за супер кул паравани!
196 Читања

Доколку треба да преградите некоја просторија, пред да купите цигли и малтер, размислете за убаво дизајнираните паравани.

Тие се идеално решение за поделба, а воедно добивате и отворен концепт кој визуелно ќе ги зголеми просториите кои што сте ги преградиле.

А она што е најдобро – цените им се пристапни  и се поефтини од ѕидовите.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk