← НАЗАД НА БОЗА

Не можете да го отстраните прстенот од прстот? Погледнете го трикот на овој лекар и никогаш повеќе нема да се грижите!

Не можете да го отстраните прстенот од прстот? Погледнете го трикот на овој лекар и никогаш повеќе нема да се грижите!
227 Читања

Веројатно сте биле барем еднаш во ситуација кога вашиот прстен ви се заглавил на прстот и не сте можеле да го отстраните.

Понекогаш можете да се послужите со сапун, вазелин и масло за да ја олесните ситуацијата, но понекогаш овие методи не помагаат.

Но, погледнете го трикот што го покажува лекарот во видеото подолу.

Најдоброто од сè е тоа што ви треба само парче гума. Зарем ова не е паметен метод?

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk