← НАЗАД НА БОЗА

Неколку идеи за уредување на заедничка детска соба

Неколку идеи за уредување на заедничка детска соба
533 Читања

Домовите на некои луѓе имаат одделни соби за своите деца, но за сите оние чии деца мораат да ја делат истата соба, еве неколку прекрасни идеи за дизајн на заедничка детска соба. Фотографиите подолу ќе ви покажат различни стилови и различни бои кои се погодни за девојчиња и момчиња. Погледнете ги! Ќе најдете прекрасни идеи за чување на разни предмети, гардеробери, како да ги аранжирате креветите, опции за декорација на заедничката детска соба и како да се создаде совршена средина за малите.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk