Новости

Никол Шерцингер поднапиена лумпува на Миконос

Никол Шерцингер никогаш не криела дека сака да лумпува и да ужива во откачени забави. Поради тоа, секое лето нејзина омилена и неизбежна дестинација е грчкиот „бурен“ остров Миконос.

Деновиве папараците ја уловиле кога малку претерала со алкохолот и добрата журка на оваа ексклузивна летна дестинација.

https://www.youtube.com/watch?v=eSwQHTo_C3k

Напиши коментар