Sweet Home

Нови тренд бои кои можете лесно да ги вметнете во Вашиот дом

Многу  бела во комбинација со крем, теракота и кафеава е идеална комбинација, но овој пат за внатрешноста на Вашиот ентериер.

Летото го поситоветуваме со годишните одмори па можеме да си дозволиме да уживаме и да изготвиме стратегија за антистрес. Животот за време на најжешките денови е често идиличен и игрив, и ако имате намера да потрошите дел од годишниот одмор за реновирање на ентериерот или само сакате да го освежите, имаме предлог!

Без оглед на тоа дали сакате да го подобрите вашиот простор со штанд, маса или покривка, секогаш користите природни материјали и дозволете им да бидат посветли тонови кои сигурно ќе ви овозможат да се опуштите.

Дизајнерите на ентериерите нагласуваат дека во тренд се сепија енпитери, каде што белата боја доминира во комбинација со окер, кафеава, маслиново зелена, теракота … Добро украсен простор кој создава пријатна атмосфера делува стимулативно и инспиративно. Сето ова е важно за нас да ја апсорбираме потребната енергија за предизвиците што претстојат.

Аранжманот во сеписките тонови се вклопува со старите куќи во стилот на вилата, но го обезбедува овој дискретен шарм на модерни и урбани простори. Поради својата ненаметливост и софистицираност, овој стил на ентериер може лесно да се примени во дизајнот на апсолутно сите соби. Ова создава чувство на уживање низ целиот дом,  средина во која лесно може да отпуштете.

Напиши коментар