Cafe Del Mar

Ослободете се од двојно брадата еднаш и засекогаш

Ослободете се од двојно брадата  еднаш и засекогаш: Направете ги овие 5 вежби и вашиот проблем ќе исчезне за 2-5 недели

За 2-4 недели резултатите ќе бидат видливи!

Жените ја мразат двојно брадата повеќе и од брчките. Тие сакаат да се ослободат од него што е можно поскоро, но тоа не е толку лесно. Сепак, овие 5 вежби сигурно ќе ви помогнат.

Прекумерната тежина не е резултат на двојно брадата, туку ги ослабнува мускулите на вратот. Затоа од суштинско значење е овие мускули да се зајакнат.

Еве некои ефикасни вежби кои ќе ви помогнат да ги тонирате мускулите на брадата, вратот и вилицата. Вежбите сигурно ќе ви изгледаат смешно и ќе мислат дека немаат ефект. Сепак, како и сите други мускули на телото, тие можат да бидат затегнати.

Следете ги чекорите што ги покажува оваа дама и за 2-4 недели резултатите ќе бидат видливи.

Напиши коментар