Bridal

Ова е најпопуларниот ден за венчавка за 2018 година

Ако се омажиш или ожениш оваа година, можеби твојот датум е најсреќен за  2018 година.

 

Кога станува збор за свадби, трендовите постојано се менуваат, но два месеца се особено популарни кај младите, а тоа се јуни и септември.

 

Многу популарни се и пролетните свадби, меѓутоа, најпопуларниот датум да се каже судбоносното “ДА” за 2018 година не се совпадна со ниеден од споменатите периоди.

 

Најпопуларниот датум оваа година е 20 октомври, оваа анкета ја спровела веб порталот Зола.

 

Со други зборови, есента полека, но сигурно ги освојува идните младенци, но ние сме сигурни дека без оглед на вашиот датум што ќе го изберете, ќе бидете најсреќни.

Напиши коментар