← НАЗАД НА БОЗА

Ова лето мора да имате рамни сандали!

Ова лето мора да имате рамни сандали!
304 Читања

Оваа сезона рамните сандали се апсолутен хит.

Моделите инспирирани од Ориентот, римјанките и познатите апостолки се најдобра летна инвестиција за вашиот стајлинг.

Едноставни модели во нетурални тонови секогаш се добар избор и лесно се комбинираат со гардеробата.

Еве неколку наши предлози:

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-fashion

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

ccc-sandale-jenny-fairy-modnialmanah-

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk