← НАЗАД НА БОЗА

Посетете го Токио

Посетете го Токио
412 Читања

Животот во Токио тече како подмачкан…

Токио е главен град на Јапонија и најнаселената светска метропола. Овој прекрасен град е непресушен извор на забава и можности, како и места за шопинг, ноќен живот и културни изданија. Иако денеска е модерен и забрзан град, тој е место кое се грижи за својата традиција и ја почитива во секој смисол.

Жителите на Токио секогаш уживаат во најновите модни и технолошки трендови, трудејќи се да го пратат секој од нив.

Додека е исполнет со Јапонска поп култура, тој е исто така и место на патријахалната култура во која императив е семејството, како најважна институција. Во суштина, се она ново што ќе се појави во овој град, влече корени од минатото и се заснива на традицијата.

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

POSETITE MISTIČNI TOKIO

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk