← НАЗАД НА БОЗА

Прекрасна и ултра луксузна вила

Прекрасна и ултра луксузна вила
424 Читања

На многу притаена и приватна локација, на простор од преку 3000 метри квадратни во Беверли Хилс, можете да ја видите оваа прекрасна European вила…

Архитекот кој работел на нејзиниот дизајн е Џејмс Рајт. Та ја ја отсликува фантастичната количина на внимани посветено на деталите, како и на неспоредливиот квалитет на изработка. Квалитетот се забележува од самата фасада, која се заснива на познатата Quattro фонтана во Рим. Прекрсните декоративни елементи беспрекорно ја красат оваа троспратна резиденција. Грандиозниот јавен простор како што се библиотеката, салонот, трепезаријата со империјалистички стил, барот и медијската соба се некои од просториите во кои може да се ужива.

Спалните соби се состојат од луксузен главен апартман со дупли бањи и пространи ормани, како и четрити фамилијарни соби на спратот. Во долниот дел на оваа прекрасна резиденција се наожа спална соба за гости, како идве простории за помошниците.

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

 

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

PREDIVNA I ULTRA LUKSUZNA VILA

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk