Убавина

Природна убавина за почит

Немојте да  мислете дека само со светли бои и премногу шминка ќе ги импресионирате луѓето околу себе. Трендот за пролет-лето е нежна и природна шминка.

Дури и со нежни, телесни и природни бои можете да ја нагласите визијата и да изгледате одлично. Кога природната убавица е со лесна и природна шминка изгледа уште поубава.

Упорно инсистираме на неутрални тонови, кои ја потенцираат природната женска убавина.

Шминкерите од најпознатите модни куќи не се откажуваат од идејата за природна убавина.

Новата природна визија се разликува од претходната со тоа што шминката сепак останува видлива, иако со прилично бледи бои на лицето.

Нанесете транспарентен сјај за усни и незабележлива црна спирала за трепки.

Бидете слатка,секси или провокативна девојка со помалку шминка и широка насмевка.

 

Напиши коментар