← НАЗАД НА БОЗА

Пролетни тенденции: Симпатични визии со точки

Пролетни тенденции: Симпатични визии со точки
278 Читања

Како и секоја година, така и оваа модните трендови сакаат да завладеат со нашата гардероба. И ние, како вистински претставнички на понежниот пол, потпаѓаме под нивната магија. Токму тоа се случи и со точките. Мали, големи, црни, бели или во боја, без разлика каде се и во каква форма тие не превзедоа. Веќе ви ги покажавме сктуелните пролетни трендови во боите преку најголемата страст на жената – чевлите.

Ви прикажуваме најразлични модни предлози кои ќе бидат актуелни за пролет/лето 2018. и тоа со точки. Затоа собравме некои од најпознатите слатки пролетни визии, од кои ќе се инспирирате.

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Пролетни тенденции: Очарователни визии с точки

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk