Bridal

Пролетни торти

Доколку сте се одлучиле за пролетна венчавка, тогаш покрај декорацијата и бидермаерот, и тортата мора да биде во духот на природата и неодоливите бои кои се раѓаат околу нас. Пастелни и нежни тонови  искомбинирани со светкаво многу добро ќе одговараат со кремаста конструкција на тортата и секако, не заборавајте да го вклучите и цвеќето кое го има во изобилие веќе од првите топли денови.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

Напиши коментар