← НАЗАД НА БОЗА

Раскошен одмор во St. Martin

Раскошен одмор во St. Martin
280 Читања

Егзотично одморалиште со нестварна убавина, “сместено” е на островот St.Martin. Aеродромот “Princess Juliana” се наоѓа на само 10 минути возење. Луксузниот комплекс поседува 8 вили и 83 прекрасни соби на идиличниот брег на ова егзотично острово. Единствените работи кои ќе ве окружуваат во текот на вашиот престој на плажа, се прекрасните палми и романтичниот хоризонт.

Сместувањето во елегантен ентериер, исто така ќе ви овозможи пријатен престој. Ресторанот “La Reserve”, ќе ви овозможи уживање во прекрасната француска кујна, додека барот “Le Cave” можете да се почастите со прочуениот Карипски рум и разновидни коктели.

Одморот ќе ви биде потполн доколку се одлучите да возите кајак, фаќате риби или крстарите со хотелската јахта… за ваков несекојдневен одмор потребно е да издвоите 379 амерички долари по ноќевање, а дотогаш уживајте во прекрасните фотографии.

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

RASKOŠAN ODMOR NA ST. MARTINU

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk