← НАЗАД НА БОЗА

Раскошните вили на Сејшелите

Раскошните вили на Сејшелите
305 Читања

Главната така наречена хотелска зона на Канкун се протега по должината на 20км долгиот песочен брег. Овој ресосрт содржи трговски центри, прекрасни ресторани со сите видови храна и многу добри ноќни клубови за забава. Еден неверојатен микс на старото и новото, американски стандарди со шпанско влијание. Простирајќи се на источниот брег на Јукатан, Пенсилванија, Канкун е Најдобриот ресорт со високи стандарди што ќе го видите во Мексико.

Денес решив да ви го претставам целиот гламурозен сјај на Сејшелите! Тоа не дека може да се собере во една статија(ќе ми треба цела рубрика), но пак ќе ги видиме најскапите вили кои се изнајмуваат и чинат илјадници долари за ноќ.

Во најголем процент туризмот на Сејшелите се одвива на тој начин, односно со комплекси од индивидуални вили или пак приватни вили кои исто така ви се на располагање.

Во галеријата ќе ги видите најдоброто од Сејшелите, вилите и раскошната природа во која тие се сместени. Далеку од светот, скриени во длабока вегетација и заобиколени од тиркизот на водите, црвената боја на залезот, белината на песокот и смарагдното зеленило…Што повеќе ни треба?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk