← НАЗАД НА БОЗА

Романтични детали

Романтични детали
219 Читања

Цвеќето е најстариот накит за женската коса. Природно или вештачко, секогаш е романтичен детал. Доколку сте млади и венчавката е од неформален тип, ние ви предлагаме коста да ја украсите со цвет. Доколку сепак се одлучите за егзотична варјанта, белите лилјани се најдобра опција.

SMLSML

SMLSML

SMLSML

SMLSML

SMLSML

SMLSML

SMLSML

SMLSML

SMLSML

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk