Bridal

Романтични невестински фризури со плетенки и цветни венчиња

Најубавиот женски украс – косата е една од поважните работи кога станува збор за невестинското стилизирање.

Едноставно сите погледи се вперени кон невестата, а таа треба да блеска.

Овие невести за најромантичниот ден одбрале лежерни фризури во облик на плетенки, надополнети со венчиња од свежи цветови.

Тие изгледаат како вистински шумски самовили, лелеави, нежни и романтични.

Понесете дел од природата со себе во еден од најважните денови во вашиот живот.

 

Напиши коментар