Cafe Del Mar

САМО ЕДНА ВЕЖБА Е ДОВОЛНА ЗА ЗАТЕГНУВАЊЕ НА ЗАДНИКОТ: вереницата на Кристијано Роналдо доби милион лајкови за фитнес-видеото

Погледнете како прекрасната Heorhinа Rodriguez ја одржува завидливата линија по бременоста!

Ова е истовремено совршена вежба за сите мајки кои по цел ден трчаат по децата и немаат време да се посветат на себеси.

Затоа Хеорхина се сетила како да ги забавува децата и во исто време да направи една тура клекнувања кои совршено ги затегнуваат задникот и нозете. Сепак, овие клекнувања не се едноставни. Атрактивната Хеорхина ставила тегови врз нејзините зглобови додека ги правела таканаречените скок-клекнувања.

Прилично тешката вежба која убавата девојка на познат фудбалер ја прави со таква леснотија, а нејзините деца се чини дека се малку уморни од скокањето со нивната мајка.

Затоа искористете ја оваа прекрасна идеја и видете како Хеорхина ја прави оваа вежба!

Напиши коментар