Дестинации

Sans Souci – Неверојатен хотел во Виена

Sans Souci хотелот – ги спојува неверојатниот луксуз, чистата ексклузивност, уметноста, елеганцијата, гламурозниот дизајн и слаткото задоволство на животот…

Овој прекрасен хотел се наоѓа во прекрасната виенска рестаурирана зграда која има апсолутно прекрасна панорама на градот. Се состои од 63 соби и апартмани, ресторани, барови и Sans Souci спа клуб со прекрасен дневен спа центар. Петнаесет приватни резиденции кои се наоѓаат на повисоките спратови од оваа супериорна зграда овозможуваат најдобар можен живот во Виена.

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

SANS SOUCI HOTEL U BEČU

Напиши коментар