Sweet Home

Шармантен дом со урбани димензии

Апартманот во Стокхолм, е прекрасен, удобен, топол и пријатен… Премногу шармантен, за да можете да му одолеете. Во него и покрај сите пресметки, владеат, оние најбараните за една средина, урбаните…

Отвореноста е битната карактеристика на овој дом, кој го привлекува речиси целото внимание. Истата, праќа важна порака и до сопствениците и до гостите кои ќе го посетат, дека просторот со кој располага, дури во воздухот ги расфрла позитивните зраци од енергијата која владее насекаде во него.

Погледот, со кој располага е неговото „ второ јас “. Неодоливо е чувството, да се пие утринското кафе, во друштво со интересните прозорци, кои овозможуваат прекрасен поглед на градот и апсолутно урбана и уникатна атмосфера.

Дозволете си ја и Вие, со тоа што ќе ја погледнете следнава галерија

Напиши коментар