Sweet Home

Сиво и жолто – елегантна комбинација за во домот

Сивата и жолтата боја изгледаат одлично кога ќе се искомбинираат во ентериерот.

Жолтата боја дава сончев ефект, додека сивата го балансира. Нема апсолутно никакво сомневање дека сивата е навистина најдобра неутрална нијанса која е одличен избор за внатрешните дизајнери во последните години.

Оваа сезона може да биде идеално време за да ја додадете предложената мирна и елегантна комбинација на бои во вашата дневна, спална соба или кујна.

Погледнете неколку идеи:

1(1454)

2(1492)

3(1421)

4(1302)

6(980)

7(867)

8(720)

9(647)

10(551)

12(330)

13(244)

14(203)

15(187)

17(119)

18(79)

19(75)

20(69)

21(70)

23(57)

Напиши коментар