Мода

Слатки и интересни фустанчиња… За да блеснете на најубавиот празник –Велигден !!!

Уште од малечки, се присетуваме на Велигденските утра кога нашите мајки нé облекуваа во најубавите, нови фустанчиња…

Тогаш не можевме да го знаеме значењето кое тие го имаат, чистината и свежината кои ги внесуваат, новиот почеток кој го донесуваат, токму како и самиот празник Велигден…

Кога веќе го знаеме значењето на убавата гардероба која празнично го одбележува најголемиот христијански празник, би сакале да Ви предложиме интересни фустанчиња, со кои, едноставно, ќе блеснете!

I need to win the lottery so I can dress like this for Easter Sunday or a spring wedding

I really like this outfit! Although I would probably go for a regular cardigan but it the same color

#All of it. The perfect Easter outfit.   leather skirt #2dayslook #new  leather # leatherfashion  www.2dayslook.com

Easter Outfit

-chevron print dress -ribbon belt -Cardigan in a complimenting color heels -a killer purse -matching jewelry

Whithe Dress/ Jacket Jeans

Easter outfit 3

Springtime Blue..this would be a completely adorable Easter outfit!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 … A little outfit inspiration or your Wednesday morning! {this would be a great palette for Easter Sunday} xo, Rach

New Polyvore Easter Outfit Trends Costume Ideas For Girls Women 2014 8 New Polyvore Easter Outfit Trends & Costume Ideas For Girls & Women 2...

Adorable outfit ideas for Easter and the entire Spring season.

 

Напиши коментар