← НАЗАД НА БОЗА

Со помош на шминка направете носот да ви изгледа потесен (Видео)

Со помош на шминка направете носот да ви изгледа потесен (Видео)
212 Читања

Со неколку трикови со помош на шминките кои ги имате, ако сакате носот да ви изгледа визуелно потесно, погледнете го видеото и следете ги чекорите:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk