Sweet Home

Стан од седум квадрати ќе ве воодушеви (ВИДЕО)

Иако звучи невозможно, стан од само седум квадратни метри може да биде доста пристоен простор за живеење.

Иако звучи невозможно, стан од само седум квадратни метри може да биде доста пристоен простор за живеење.

Денес, многу дизајнери на ентериер се обидуваат да создадат совршен простор, кој има естетика и функционалност.

Еден од нив се наоѓа во самиот центар на Рим и успеа да ги воодушеви луѓето ширум светот. Со оглед на фактот дека сопственикот е архитект, создаде комплетен изглед на простор кој дури може да се нарече и луксуз. Погледнете како изгледа овој прекрасен стан.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=NIVsXLYHV-Q

Напиши коментар