Убавина

Стар холивудски трик за густи веѓи: Потребна ви е само една состојка

Најновиот трик за совршени веѓи предизвика вистински „хаос“ затоа што се состои од само една состојка – сапунот. Да, изгледа направивме цел круг и се вративме на основите. Сапунот моментално е кралот кога се во прашање густите веѓи.

Чекор 1
Земате четка за веѓи ја триете во сапунот за да ја соберете пената.
Чекор 2
Нанесете ја пената со помош на кратки потези во правец во кој сакате да стојат.
Чекор 3
Ако сакате, со помош на молив за веѓи или гел можете да им додадете екстрагустина на веѓите.

Напиши коментар