← НАЗАД НА БОЗА

Топ 10 дестинации за патување во 2018 година

Топ 10 дестинации за патување во 2018 година
257 Читања

“Lonely Planet” ја претстави својата годишна листа на најпопуларни дестинации за патуванје во новата година.

Првото место од листата го завзема Чиле кој е се повеќе популарна дестинација за патување. Потоа следи Јужна Кореја, како и Португалија која е се посјајна и прифатлива дестинација за летен одмор.

Во продлжение откријте ја целата листа на топ 10 дестинации за патување во 2018 според изборот на “Lonely Planet”.

Чиле

Јужна Кореја

Португалија

Џибути

Нов Зеланд

Малта

Грузија

Маурицијус

Кина

Јужноафриканска Република

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk