Sweet Home

Топла куќа со ретро елементи

Kуќата се наоѓа во Тексас, во сопственост на Чак и Џоана Гејнс кои купуваат старата фарма со идејата да ја претворат во семејно гнездо.

Поправката траела речиси една и пол година, но чекањето вредело, со оглед на тоа што семејството ја исполнило идејата да создаде куќа од соништата.

При целокупната поправка Чак и Џоана се обиделе да ги задржат сите внатрешни и архитектонски елементи на старата фарма, целосна менувајќи ја само бојата на куќата.

Како ви се допаѓа?

1_1446468077

2_1446468078

3_1446468079

4_1446468079

5_1446468080

6_1446468081

7_1446468081

8_1446468082

9_1446468083

10_1446468083

11_1446468084

12_1446468084

13_1446468085

14_1446468085

15_1446468086

16_1446468087

17_1446468088

18_1446468089

19_1446468090

20_1446468091

21_1446468092

22_1446468093

23_1446468094

24_1446468095

26_1446468096

27_1446468097

28_1446468098

30_1446468285

31_1446468285

32_1446468286

34_1446468287

36_1446468288

38_1446468289

 

Напиши коментар