Мода

Три комбинации со долги здолништа

Долгите здолништа, освен што се пријатни за носење, со паметен избор на модни додатоци, можат многу лесно да добијат бизнис, па дури и гламурозен изглед. Ве интересира како?

Имаме три комбинации кои тоа јасно ќе ви го покажат.

Кежуал стил

Untitled-1

Бизнис стил

Untitled-2

Парти стил

Untitled-3

Напиши коментар