← НАЗАД НА БОЗА

Урбани модни комбинации

Урбани модни комбинации
349 Читања

Покрај познатите пастелни тонови комбинирани со бело, крем или златно, ќе биде добро да ги испробате и не толку типичните пролетни бои – комбинацијата на сиво и црно. За таа цел ви подготвивме неколку модерни визии, за кои се надеваме дека ќе ви се допаднат.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk