← НАЗАД НА БОЗА

Велигденска декорација за вашата трпеза

Велигденска декорација за вашата трпеза
776 Читања

Се ближи Велигден, еден од најголемите и најрадосните Христијански празници. Фарбањето на јајца е нешто на што најмногу се радуваат децата, но и возрасните. Но еве неколку примери и за декорирање на Велигденската трпеза и вашиот амбиент.

Резултат слика за kako dekorisati sto za uskrs

Сродна слика

Сродна слика

Сродна слика

Сродна слика

Резултат слика за kako dekorisati sto za uskrs

 

Резултат слика за kako dekorisati sto za uskrs

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk