← НАЗАД НА БОЗА

Велигденска јајца од конец

Велигденска јајца од конец
363 Читања

Интересна, убава декорација за Вашите комоди и Велигденската трпеза , која се прави на многу едноставен и лесен начин. Потребни Ви се 15 минути од слободното време…

Конец

Ножици

Течен штирак

Сад

Балони

И малку трпение…

Погледнете ја целата постапка…кога ќе го видите конечниот исход, сигурно ќе Ви се допадне…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk