← НАЗАД НА БОЗА

Влошки за детоксификација ги извлекуваат опасните отрови од вашето тело

Влошки за детоксификација ги извлекуваат опасните отрови од вашето тело
300 Читања

Влошките за детоксификација за првпат се применети во Јапонија. Тие се поставуваат на табаните пред спиење, а наутро кога ќе ги отстраните ќе ги видите сите опасни отрови кои  ги извлекле од вашето тело, а доказ за тоа се потемнетите влошки.

Овие влошки се носат на стапалата бидејќи помагаат крвта и лимфата подобро да циркулираат од остатокот на телото. Со оглед на тоа што поголем дел од луѓето не се движат доволно, речиси сите имаме послаба циркулација во нозете, околу зглобовите и во стапалата. Позитивните влијанија од овие влошки се следните: се чувствувате помалку уморно, нема да имате болки во зголобовите, и ќе имате значително помалку главоболки.

Овие влошки може да ги направите и сами.

Од состојки ви се потребни кромид и лук, вода и самолеплива газа. Исечкајте ги ситно кормидот и лукот, потоа ставете ги во зовриена вода и оставете ги да вријат 10 минути. Потоа, оставете ја смесата да се излади 20 минути. Сварениот лук и кромид ставете ги на средина на газата, но немојте премногу да ја натопите ткаенината. Влошките поставете ги на средина на табаните и легнете да спиете. Резултатот што ќе го видите наутро ќе ве изненади.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk