← НАЗАД НА БОЗА

Впечатлива вила со прекрасен поглед

Впечатлива вила со прекрасен поглед
321 Читања

Со локација во јужниот дел на Бали, Longhouse Holiday Vila е мешавина на традиционален дизајн и модерен комфот, нудејќи ви престој за паметење…

Големата тераса поврзна е со базенот и зелените пејсажи, и тоа е најверојатно најдобриот дел на оваа вила. Вилата се простира преку Jimbaran планините и открива панорамски поглед кој ќе ви го одземе здивот.

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

LONGHOUSE HOLIDAY VILLA IN BALI

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk