Bridal

За невестите кои сакаат да заштедат: 15 елегантни направи сам фризури

Кажавте ДА на најважното прашање во вашиот живот и сега не знаете од каде да почнете со подготовките за големиот ден?

Свадбата бара многу подготовки и посветено време и колку порано ги спремите сите работи, толку помал ќе биде притисокот, кој ќе го имате пред доаѓањето на тој важен ден.

Фризурата е секако детаљ на кој треба да му обрнете посебно внимание, да се избере фризура која ќе биде соодветна на фустанот и целокупниот изглед.

Следните туторијали ќе ви помогнат како чекор по чекор да ги направите овие невестински фризури, а да не фрлите цело богатство во фризерски салон.

za-nevestite-koi-sakaat-da-zastedat-15-elegantni-napravi-sam-frizuri-1.jpg

za-nevestite-koi-sakaat-da-zastedat-15-elegantni-napravi-sam-frizuri-10.jpg

za-nevestite-koi-sakaat-da-zastedat-15-elegantni-napravi-sam-frizuri-12.jpg

za-nevestite-koi-sakaat-da-zastedat-15-elegantni-napravi-sam-frizuri-13.jpg

 

za-nevestite-koi-sakaat-da-zastedat-15-elegantni-napravi-sam-frizuri-14.jpg

za-nevestite-koi-sakaat-da-zastedat-15-elegantni-napravi-sam-frizuri-15.jpg

Напиши коментар