Дестинации

Заборавениот Јутикански рај

Некогаш беше познато како место за младите луѓе и љубителите на добри забави, а сега се трансформираше во луксузна летна дестинација, совршено место за уживање…

Канкун е егзотично место со тропски плажи на Јуктанскиот полуостров, во јужниот дел на Мексико.  Совршено место за да избегате, да одморите и да се опуштите.

Канкун зазема полуостров во форма на млада месечина, со должина од 14 милји, кој му припаѓа на мексиканските Кариби. Тоа е коралниот гребен, втор по големина во светот.

Струите и ветровите обезбедуваат ведро небо и постојано нежно ветре. Природата обезбедува совршена ладовина од сенката на палмите. Се разбира, со совршена константна температура на водата, ќе помислите дека сте во рајот.

Патниците кои сакаат да ги истражуваат сините води на Канкун имаат голем избор на активности во вода од пливање и сирфање, до нуркање, џет ски, сурфање на ветер, кајакарство, риболов и многу повеќе. Канкун е влажен и див рај.

Тоа е еден убав долг брег…но и многу повеќе.

2

3

 

4

5

6

7

8

9

11

10

12

13

14

15

16

17

18

Напиши коментар