← НАЗАД НА БОЗА

Живеела раскошно: Ќерката на Елвис го потрошила целото негово богатство

Живеела раскошно: Ќерката на Елвис го потрошила целото негово богатство
178 Читања

Лиза Мари Присли кога наполнила 25 години од својот татко наследила 100 милиони долари, а сега тврди дека и останале само уште 14.000 долари

Елвис починал кога Лиза Мари Присли (50) имала само 9 години, а неговото богатство тогаш било проценето на неколку милиони долари. Во меѓувреме вредноста на брендот пораснала.

Кога Лиза наполнила 25 години, таа наследила 100 милиони долари и неговиот имот во Грејсленд. Тоа и понатаму е голема туристичка атракција, но ќерката на Присли тврди дека денес и останале само 14.000 долари.

Wishing #LisaMariePresley a happy birthday!

A post shared by Elvis Presley (@elvis) on

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk