← НАЗАД НА БОЗА

10 лесни и брзи фризури за долга и полудолга коса

10 лесни и брзи фризури за долга и полудолга коса
231 Читања

Променете го вашиот имиџ со едноставни фризерски интервенции кои можете сами да ги направите дома!

Предноста на долгата коса е во тоа што лесно можеме да направиме повеќе фризури и да го менуваме изгледот секој ден.

Креативната блогерка Asksash привлече – ни помалку ни повеќе – туку околу 15 милиони прегледи со нејзините креативни идеи за 10 лесни и брзи фризури за долга и полудолга коса, а сигурни сме дека и сами ќе имате многу нови идеи кога ќе ги погледнете нејзините …

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk