← НАЗАД НА БОЗА

15 интересни модели на скали за семејни куќи

15 интересни модели на скали за семејни куќи
214 Читања

Ако имате куќа на две или повеќе нивоа, не можете а да не размислите за еден важен детаљ. Станува збор за скали!

Обидете се да го изберете вистинскиот модел кој ќе се вклопи со остатокот од ентериерот, а ние ви даваме материјал за инспирација…

Пред изборот на скалите, размислете дали во вашиот простор повеќе оди комбинација на стакло и дрво или можеби ковано железо во комбинација со дрво.

Стаклото е добар избор и за поголеми станови каде што сакате да одделите еден дел на друго ниво, додека кованото железо е резервирано за големи вили.

Со различни дизајни и облици, скалите, можат да го разубават и освежат домот со изборот на вистинскиот модел.

Погледнете ја галеријата со слики и пронајдете ги вашите омилени скали.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk