← НАЗАД НА БОЗА

20 минути дневно до фит фигура: Пробајте го тренингот за цело тело

20 минути дневно до фит фигура: Пробајте го тренингот за цело тело
71 Читања

Кога ќе се одлучите да тренирате, важно е секој мускул да биде подеднакво под напор.

Затоа, денес ви претставуваме целосен телесен тренинг, за кој нема да ви требаат повеќе од 20 минути.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk