← НАЗАД НА БОЗА

4 дизајнерски ташни кои не излегуваат од мода

4 дизајнерски ташни кои не излегуваат од мода
156 Читања

Ако размислувате да купите дизајнерска ташна, а не знаете во која вреди да се инвестира, можеби ќе ви помогнеме во оваа дилема.

Постојат некои дизајнерски ташни кои никогаш не излегуваат од мода, што значи дека ќе можете да ги носите многу сезони, дури и со години, а инвестирањето ќе ви се исплати.

  • Louis Vuitton Monogram Speedy

  • Chanel 2.55 Flap

  • Dior Black Quilted Patent Lady Dior

  • Hermes Birkin

Некои стилисти како предлог даваат уште некои ташни како must have класици, како што е Gucci Jackie, но и овие се доволно феноменални.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk