← НАЗАД НА БОЗА

5 интересни детали за луксузен изглед на домот

5 интересни детали за луксузен изглед на домот
124 Читања

Ако сакате да го направите вашиот дом да изгледа полуксузен, не ви требаат многу пари, туку око за важните детали.

-1- Оживејте го ентериерот со артефакти од далечни краеви. Повеќето луѓе го поврзуваат луксузот и патувањето.


-2- Големите уметнички дела го подобруваат изгледот на секој дом.


-3- Заменете ги евтините завеси и прекривки со квалитетни и во истиот момент ќе го трансформирате изгледот на вашиот дом.


-4- Користете висока технологија, на пример, лед светла.


-5- Квалитетни крпи за бањата во внимателно избрани бои можат да го подобрат изгледот на домот, а во смисла на дизајнот, ништо не се менува.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk