← НАЗАД НА БОЗА

5 прикладни стилови на обетки што мажите ги сакаат

5 прикладни стилови на обетки што мажите ги сакаат
194 Читања

Она што е убаво за жените е честопати различно од она што е убаво за мажите, но во некои работи тие се уште се согласуваат.

Подолу се наоѓаат стилови на обетки кои повеќето мажи, како и жените, ги сакаат.

-1- Бисери

Бисерите се враќаат во мода, изгледаат одлично на секоја жена, а на секој изглед можат да му дадат сосема нова димензија.

-2-Алки

Алки веројатно има секоја жена во кутијата за накит. Тие се погодни за девојчиња од најраната возраст, па се до подоцните години.

-3- Јазли

Овој стил е многу елегантен. Таквите обетки секогаш даваат доза на гламур и уникатност.

-4- Реси

Тие се прикладни за секојдневниот изглед, а во вечерните часови тие можат да бидат многу заводливи.

-5- Обетки со скапоцени камења

Без разлика кој скапоцен камен ќе го одберете, секој му дава посебна убавина на накитот.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk