← НАЗАД НА БОЗА

5 уникатни начини да носите нешто сино на венчавката

5 уникатни начини да носите нешто сино на венчавката
126 Читања

Нешто сино, кое што се носи за чистота, верност и љубов на парот, не е традиција на нашите невести, но популарноста преку американски филмови и серии се прошири, така што веќе го сметаме за тоа како наш обичај.

Подолу се интересни совети како да носите нешто сино на вашата свадба.

– Размислете за сина шминка и нокти.

– Цветчиња или букет со сини детали.

– Сина подвезица.

– Сини чевли.

– Син накит или шноли.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk