Новости

AVENGERS: Најновиот трејлер!

Погледнете го клипот од “Avengers”, штотуку прикажан на Super Bowl!

Ако случајно не сте ги гледале последните “Avengers”, внимавајте, следат трејлери поврзани со најновиот филм што доаѓа оваа пролет!

На 53. Super Bowl конечно беше прикажан нов материјал од филмот “Avengers: Endgame”, кој ќе биде премиерно прикажан во април.

Клипот е само 40 секунди, но во него ќе го видите преживеаниот тим на суперхеројот кој се обидува да го обнови светот уништен од пеколниот план на Танос.

Погледнете!

Напиши коментар