← НАЗАД НА БОЗА

Beauty освежување: Make-up со пастелни бои

Beauty освежување: Make-up со пастелни бои
130 Читања

Оваа сезона обојте го зимското сивило со освежителен make-up look со пастелни бои!

Make-up е најубавиот, најкреативниот и наједноставниот начин да внесете мала, освежувачка промена во вашиот изглед.

Целосното освежување на вашиот изглед ќе му дадат сенките за очи, во пастелни бои, идеални за разбивање на зимската монотонија.

Со текот на времето, нашиот make-up станува посмел, па ќе биде вистински предизвик да се поиграте со сенките во вибрантни бои.

Се разбира, доколку се одлучите да ги потенцирате очите со некоја пастелна нијанса, остатокот од вашиот make-up look би требало да биде неутрален и нежен, така што целото внимание ќе биде фокусирано на вашиот заводлив поглед.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk