← НАЗАД НА БОЗА

Безвременска фризура: Шишките на познатите дами како вечна инспирација

Безвременска фризура: Шишките на познатите дами како вечна инспирација
99 Читања

Тие ги означија бројните ери, трендови и изгледи на познатите и помалку познатите жени.

Не може да се негира фактот дека шишките се карактеристичен, смел и автентичен начин на изглед на кои многу припаднички на поубавиот пол најчесто се одлучуваат со желбата за промена во нивната фризура.

Шишките секако се една од највпечатливите фризури што некогаш постоеле кои немаат рок на траење. Само се менува начинот на кој тие се носат.

Во галеријата, погледнете како изгледаа како некои од најкарактеристичните фризури со шишки кои ги носеа познатите дами.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk