Art & Crafts

Благодарение на овој генијален трик, мајката го научила својот син како да ги врзува врвките!

Ова момче се сеќава на неговите искуства кога тој не сакаше да носи патики со врвки, бидејќи го мрзеше да ги врзува. Но, неговата мајка го натера да го стори тоа затоа што мораше да научи.

Тој рече дека е премногу тешко. Неколку пати мораше да го повтори истиот процес додека не успеа, а потоа повторно заборави по некое време.

Тоа потраја, се додека еден ден момчето не стана задоволно со својот резултат. Во меѓувреме, тој се запозна со многу луѓе кои го имале истиот проблем и почувствувале олеснување поради ова.

Оваа мајка ги научила сите деца низ целиот свет како да ги врзуваат врвките со еден едноставен трик, кој ќе им помогне и на децата и на нивните родители. Децата лесно ќе научат како да ги поврзат врвките, а со тоа, посакуваниот резултат ќе го добијат од прв обид. Генијално!

Погледнете го видеото подолу и искоментирајте што мислите за ова. Дали ќе се обидете ова или сеуште останете верни на традиционалниот начин на поврзување.

Повеќе од 7 милиони луѓе го гледаа ова видео и можат да посведочат за неговата ефективност. Уверете се и сами.

Браво за мајката!

The EASIEST way to teach your kids to tie their shoes for back…

The EASIEST way to teach your kids to tie their shoes for back to school!!!!

Gepostet von Unstoppable Mother am Freitag, 12. August 2016

Напиши коментар