25 лажици шеќер

25 лажици млеко

1 чоколадо за готвење

250г маргарин

По желба – мелени ореви 10 лажици

Соединете сè и нека се вари 10 минути. Тргнете ја смесата од оганот, изладете ја и премачкајте ги обландите.

Исечете ги по желба и уживајте во вкусот.

 

Напиши коментар