Bridal

Чевли за венчавка: 10 модели на совршени чевли во боја

Свадбените чевли не мора да бидат бели или беж, малку боја може да му даде посебен впечаток за вашиот изглед.

Ако сте избрале венчаница со класични светли нијанси, не морате да ги вклопите чевлите во таа палета. Изберете розеви, сини, црни или зелени обувки и внесете малку ведрина во вашиот изглед.

Чевлите во боја не мора потполно да се издвојуваат, можете да ги искомбинирате со накит, украси во вашата коса или со бидермајерот.

Ако се одлучите за овој невообичаен изглед на свадбата, еве неколку модели на чевли во боја кои можат да ви послужат како инспирација.

 

Напиши коментар