← НАЗАД НА БОЗА

Дали се сеќавате на автобусот на Spice Girls? Тој е преуреден и сега можете да престојувате во него

Дали се сеќавате на автобусот на Spice Girls? Тој е преуреден и сега можете да престојувате во него
101 Читања

Оригиналниот автобус од филмот Spice World

Секој кој пораснал со Spice Girls се сеќава на деталите поврзани со овие девојки.

Нивните карактеристики, outfit-и, песни, видеа и конечно Spice World филмот во кој девојките одат на турнеја во адаптираниот автобус.

Типичен double decker, или автобус на спрат, кој во филмот е опремен со најлуда технологија, а надворешноста е обоена во боите на англиското знаме и привлекува погледи.

Овој автобус сега се претвори во вистинско сместување благодарение на Airbnb. Познатиот сервис е веќе познат по своите напори кога станува збор за привлечните светски атракции, во кои можете да престојувате со помош на специјални наградни игри, но овој пат случајот е малку поинаков.

Реновираниот ентериер за максимално удобен престој

Mega fan-от на Spice Girls, Сузан Годли, ја доби можноста да стигне до оригиналниот автобус од филмот и да го преуреди со помош на Airbnb.

На обожавателите како неа, ќе им даде можност да влезат во автобусот на Spice Girls, кој ќе биде паркиран во Wembley паркот на 14 и 15 јуни 2019 година.

На два спрата од автобусот има доволно место за дружење и има место за спиење за три гости.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk